Email: info@crs.al

SAMSUNG GALAXY TAB S8+

650

MEMORIA 128 GB
NGJYRA GRAPHITE
SIM CARD
COVER DHURATE
NEW PA KUTI

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro