Email: info@crs.al

About Us

/
about

Dyqani R&R Computer Services ka filluar aktivitetin e tij në 15 Mars 2003, me një dyqan modest në rrugën “Irfan Tomini” , ku kryesisht tregëtonin aksesorë IT dhe rrallë kompjutera e laptopë.

Në dhjetor të vitit 2012 R&R Computer Services hapi dyqanin e dytë pranë Rrugës së Kavajës, në rrugën “Islam Alla” , ku u synua rritja i këtij biznesi.

Në vitin 2016 R&R Computer Services hapi dyqanin e tretë, e më pas servisin, ndersa në 12 korrik 2023  inaguroi dyqanin më të ri, i cili ndodhet po në të njëjtën adresë, Rr. Islam Alla,Tiranë.

about-sect.jpg
Luaj Video

 Kjo ka ndikuar ndjeshëm në rritjen e kualitetit në sektorin e shitjes dhe servisit, që të jetë një ndër dyqanet me shërbimet dhe serviset më të kualifikuara në Shqipëri. Cdo sukses në R&R Computer Services është arritur falë punës së përkushtuar të gjithë stafit. Gjithashtu, R&R Computer Services i ka dhënë prioritet edhe klientëve në distancë. Tashmë, cdokush mund të ketë mundësinë të përfitojë shërbimin ose produktet pa qenë në dyqanin R&R Computer Services .

Mission

Misioni

Sot numerohën 2 dyqane dhe 2 servise, në të cilët R&R Computer Services operon për të zgjidhur të gjitha kërkesat e klientëve,të ndarë përkatësisht:

  • Dyqani 1 me aksesorë pajisjesh elektronike, celularë, tableta, etj;
  • Dyqani 2 me Pajisje elektronike si: laptop,pc desktop, monitor, printer, projektor, pajisje gaming, etj;
  • Servisi 1, i cili përfshin shërbimet Hardware dhe Software;
  • Servisi 2, i cili përfshin shërbimet e riparimeve të scooterave të ndryshëm.

Ne 15 Mars 2023 R&R Computer Services manifestoi 20 vjetorin e nisjes së të gjithë kësaj zanafille.

 R&R Computer Services është fokusuar tek mirëqenia dhe zgjidhja e problemeve të konsumatorit, kombinimi i qëndrueshëm i vlerave, shumëllojshmëria e produkteve dhe shërbimeve.

R&R Computer Services
4.7
Bazuar në rishikimet e 97
powered by Google
Marco RossiMarco Rossi
16:38 19 Oct 23
Zachary RobinsonZachary Robinson
16:14 10 Oct 23
Fantastic service! Customer service was outstanding, work was quick and great. Price and service was outstanding. Absolutely recommend
roni hoxharoni hoxha
15:45 05 Oct 23
Andrew GoumaAndrew Gouma
10:04 27 Sep 23
Very good prices and so far the laptop has had no problems since I bought it!
Aldi MujaAldi Muja
23:25 28 Aug 23
Positive CutzPositive Cutz
18:28 22 Aug 23
Great service !! Got new macbook m2 here for exelent price
KristiiKristii
16:02 06 Jun 23
So far the best computer repair shop in Tirana. Wonderful customer service by every staff.
Sharon ZaksSharon Zaks
09:03 18 Oct 22
Best of the best!Bluetooth was completely dead so I had to switch it. I was sure I won't be able to talk to clients for days.I came to R&R and they replaced my BT within 20 minutes!Excellent service and communication. Also not pricy.Highly recommended
Daniel SiebDaniel Sieb
15:29 06 Nov 21
while traveling, from one day to the other my laptop didn't find my hard disc anymore. i went to this shop and it took them 15 minutes to fix it. When I ask them how much it would cost they just said "it's free, it's a gift." wow guys! extraordinary great! thank you very much!
js_loader
Select your currency
EUR euro