Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

IPAD 12.9 2021 2TB-WIFI

Kontakto për çmimin

MEM 16GB RAM
SSD 2TB
SCR 12.9 SPACE GRAY

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste