Email: info@crs.al

IPAD AIR (3RD GENERATION)

380

MEMORIA : 64 GB
WIFI / NEW
COVER DHURATE
COLOR : SPACE GRAY

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro