Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

SAMSUNG GALAXY TAB S7+

720

SM-T970
MEMORIA : 8 GB / 256 GB
COLOR : MYSTIC BLACK
WIFI / LAPS
COVER / KARIKUES ORIGJINAL
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste