Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

IPAD 7TH GENERATION

Kontakto për çmimin

MEMORIA : 32 GB
WIFI / COVER DHURATE
COLOR : ROSE GOLD
GARANCIA : 3 MUAJ
CMIMI : 34.000 L

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste