Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

APPLE IPAD 10.2″ 4G LTE 2020

350

Produkti eshte 2-3 Muaj i perdorur  (Sasi e Limituar)

MEM 3/32GB/
WIFI – 4G LTE
SC 10.2 INCH

COVER DHURATE!

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro