Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE

460

SM-T733
MEMORIA : 64 GB / WIFI
COLOR : MYSTIC BLACK
COVER / KARIKUES ORIGJINAL / LAPS
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste