Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

APPLE IPAD 8th GENERATION

320

-MEMORIA : 32 GB
-COLOR : SILVER
-WIFI – CELULLAR
-COVER DHURATE

Ky produkt ka 3 Muaj Garanci !

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro