Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

XIAOMI PAD 5

333

MEMORIA : 6 GB / 128 GB
COLOR : COSMIC GRAY
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste