Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

MICROSOFT SURFACE PRO 7 + KEYBOARD (SI I RI)

750

CPU i5-1035G4 1.1GHZ TURBO 3.7 GHZ
MEM 8GB DDR4
SSD 120GB FLASH UPGRADE 1TB SD CARD
GPU IRIS PLUS GRAPHIC
SCR 12.3 INCH 3K 2736 x 1824
USB-3.0 – TYPE-C
BATERIA 5-6 ORE
KEYBOARD – (TE PERFSHIRE)

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro