Email: info@crs.al

iMac 24 INCH 2021 GPU 8/CORE (NEW)

1,380

CPU M1 8/CORE
MEM 8GB DDR4
SSD 256GB
GPU 7/CORE
SCR 24 INCH 5K 4480 x 2520
WEBCAMERA – 4 PORTS THUNDERBOLT
MAUS TASTJERE

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro