Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

DELL OPTIPLEX 790 (SASI E LIMITUAR)

90

-CPU i5 2400 3.1 QUAD CORE TURBO 3.4 GHZ
-MEM 4GB DDR3
-HDD 250GB
-GPU HD GRAPHIC 2 GB
-MAUS TASTJERE

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste