Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

LENOVO M91P SFF (SASI E LIMITUAR) SUPER OKAZION!

100

CPU i5 3.1 GHZ 2400 QUAD CORE TURBO 3.4 GH
RAM 4 GB DDR3
HDD 250 7200 RPM
GPU NTEL GRAPHIC 2GB
DVD RW- DISPLAY PORT -VGA-PORT COM ETJ
MAUS TASTERE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste