Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

DELL OPTIPLEX 3050 SFF (SI I RI)

490

E pershtateshme per Programim Etj

CPU i7 2.8 7700 3.6 TURBO 4.2 GHZ Q/CORE
RAM 16 GB DDR4
SSD 256GB M2
HDD 500GB
GPU UHD GRAPHIC 8GB
DISPLAY PORT – USB 3.0 DVD ETj
MAUS TASTJERE

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste