Email: info@crs.al

MONITOR HP 27E G4 (NEW BOX)

300

1 x DisplayPort 1.2
1 x HDMI 1.4
1 x VGA
1 x USB Type-B
4 x USB Type-A (USB 3.1 / USB 3.2 Gen 1)

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro