Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

HP Z4 G4 WORKSTATION

950

INTEL XEON W-2133 3.60 GHZ TURBO 3.90
RAM 32 GB DDR4
SSD 512 GB NVME
NVIDIA QUADRO P4000 8 GB DEDICATED
PORTA 4 x USB 3.1 / LAN /HEADSET AUDIO ETJ
MOUSE / TASTJER
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste