Email: info@crs.al

MACBOOK PRO RETINA LATE 2013 (SI I RI) 15 INCH

Kontakto për çmimin

CPU i7 2.3 GHZ QUAD CORE
RAM 8 GB DDR3
HDD 250GB SSD
GPU IRIS 1.5 GB
WEBCAMERA – THUNDERBOARD
SCR 15 INCH RETINA DISPLAY
BATERIA 8 ORE
COVER DHURATE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro