Email: info@crs.al

ACER CHROMEBOOK 14 (I RI) SUPER OKAZION

200

CPU N4200 @ 1.10GHz TURBO 2.5GHZ QUAD
MEM 4GB DDR3
HDD 32GB SSD
SCR 15.6 FULL HD 1920-1080
WEBCAMERA – USB 3.0 HDMI -ETJ
BATERI 10 ORE

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro