Email: info@crs.al

APPLE MACBOOK PRO 2019 16 (i7)

1,150

E pershtateshme per programim!

CPU i7 2.6 GHZ HEZA CORE TURBO 4.5 GHZ
MEM 16 GB DDR4
SSD 500GB
GPU ATI PRO M5300 4GB DEDIKUAR
WEBCAMERA – 4 (USB-C)
SCR 16 INCH RETINA DISPLAY IPS
BATERIA 8-10 ORE 13 CIKLE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro