Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

APPLE MACBOOK PRO RETINA 2019

Kontakto për çmimin

CPU i5 1.4 GHZ TURBO 2.4 GHZ QUAD CORE
MEM 8 GB DDR4
HDD 250 SSD
GPU IRIS PRO 1.5 GB
WEBCAMERA – 4 (USB-C)
SCR 13 INCH RETINA DISPLAY IPS
BATERIA 8-10 ORE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro