Email: info@crs.al

APPLE MACBOOK AIR 2017 (SI I RI)

Kontakto për çmimin

CPU i5 1.8 GHZ TURBO 2.9 GHZ
RAM 8 GB DDR3
HDD 120 GB SSD
GPU HD6000 1.5 GB
WEBCAMERA – THUNDERBOARD
SCR 13 INCH
BATERIA 7-8 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro