Email: info@crs.al

MACBOOK PRO RETINA LATE 2019 (SI I RI)

Kontakto për çmimin

CPU i7 2.6 GHZ TURBO 4.5 GHZ Heza CORE
MEM 16 GB DDR4
SSD 500SSD
GPU AI RADEON  PRO 560 4GB DEDIKUAR
WEBCAMERA – 4 (USB-C)
SCR 16 INCH RETINA DISPLAY IPS

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro