Email: info@crs.al

IPAD PRO 11 & 12.9 128GB / 256GB /512GB / 1TB/ 2TB/ WIFI / 5G LTE

Kontakto për çmimin

MEM 128GB /256/512/1Tb/2Tb
WIFI & 4G /5G LTE

APPLE MAGIC KEYBOARD – 11- 12.9

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro
ALL Lek Shqipërie