Email: info@crs.al

IMAC 21.5 LATE 2015

500

CPU i5 2.8  TURBO 3.3 GHZ  QUAD CORE
MEM 16 GB DDR3
HDD 1TB  FUZION DRIVE
GPU INTEL IRIS 1.5GB
SCR 21.5 2K IPS
MAUS TASTJERE WIRELESS

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro