Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

HP WORKSTATION Z440 V4

800

E pershtatshme per punime inxhinierike 2D – 3D

CPU Xeon E5-1650 V4 3 3.6GHz TURBO 4.0 GHz Heza Core
RAM 32GB DDR4
SSD 256GB / 1TB
GPU M4000 8GB DDR5
OS WINDOWS 10 PRO LICENSUAE
MOUSE – KEYBOARD

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste