Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

HP SFF 600 G2 (SI TE RINJE) SASI E LIMITUAR

180

-CPU i3 6100 3.7 GHZ
-MEM 4GB DDR$
-SSD 120GB NEW
-GPU INTEL HD GRAPHIC 2GB
-USB 3.0-DISPLAY PORT etj
-MAUS TASTJERE

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste