Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

HP 600 G2 SFF (SASI E LIMITUAR) OKAZION

230

CPU i5 6500 3.2 GHZ QUAD CORE TURBO 3.6
RAM 8 GB DDR4
SSD 120 GB
GPU NTEL GRAPHIC 2GB
DISPLAY PORT-VGA-PORT COM- USB 3.0
MAUS TASTERE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro