Email: info@crs.al

HP WORKSTATION Z620

390

CPU  XEON E5-2609  2,4 QUAD/CORE
RAM 32GB DDR
SSD 180 GB
HDD 500GB
GPU QUADRO 4000 2 GB DDR5 DEDIKUAR
WINDOWS 10 PROFESIONAL
MAUS + TASTJERE

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro