Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

SAMSUNG GALAXY BOOK 2 PRO 360

800

CPU i7-1260P 3.40 GHZ TURBO 4.70 GHZ
RAM 16 GB DDR4
SSD 512 GB
INTEL (R) IRIS (R) XE GRAPHICS
SCR 15″ 1920 x 1080 FULL HD TOUCHSCREEM
BATERIA : 4-5 ORE
CANTA DHURATE
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro