Email: info@crs.al

HP WORKSTATION Z600 (SASI I E LIMITUAR)

250

CPU 2 CPU XEON X5620 2.4 QUAD TURBO 2.7GHZ
RAM 16 GB ECC
SSD 250GB
GPU QUADRO 400 512M DEDIKUAR DDR5 4GB SHARED
WINDOWS 10 PROFESIONAL
MAUS + TASTJERE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro