Email: info@crs.al

APPLE IPHONE XR

185

Memoria : 64 GB
Bateria : 81 %
Ngjyra : Yellow
Cover Dhuratë

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro