Email: info@crs.al

ACER SWIFT 3

500

CPU i7-1165 G7 2.80 GHZ TURBO 4.70 GHZ
RAM 8 GB DDR4
SSD 500 GB
INTEL (R) IRIS (R) XE GRAPHICS
SCR 14″ 1920 x 1080 FULL HD
BATERIA : 3-4 ORE
CANTA DHURATE
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro