Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

NINEBOOT SCOOTER D38

450

38KM / 25 KM Speed

Anti Thetht Password lock!

Ky produkt ka 2 Muaj Garanci

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro