Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

NINEBOOT KICKSCOOTER MAX G30P 2

850

IPX5 Water-Resistant
18.6 mph Top Speed
6H Fast Charging
18.6 mph Top Speed

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro