Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

XIAOMI ELECTRIC SCOOTER 4

480

Max Speed 25km/ h
Max Range 30 km
Max Power 600W
Max Load 110 kg

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro