Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

NINEBOOT KICKSCOOTER F2 PLUS

530

Range Up to 55km
Shpejtesia 30 Km
Water Resistence IPX5
Max Power 800W

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro