Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

MUJI HONDA MS01 ELECTRIC BIKE

1,010

FUQIA E MOTORIT : 400W
SHPEJTESIA MAKSIMALE : 25 KM/H
FENERE LED PERPARA DHE NE PJESEN E PASME
RROTA TE MEDHA 17INCH

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro