Email: info@crs.al

MACBOOK PRO M2 13″

1,350

8C CPU / 10C GPU
RAM 8 GB
SSD 256 GB
SPACE GRAY
SCR 13″ RETINA DISPLAY
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro