Email: info@crs.al

MACBOOK PRO 2021 14 INCH

L194,023

CPU M1 PRO 8 CORE
MEM 16GB DDR4
SSD 500SSD
GPU 14 CORE
SCR 14 INCH RETINA DISPLAY XDR DISPLAY
WEBCAMERA – THUNDERBOLD 4 – 3 PORT HDMI -SDXC ETJ
BATERIA 8-10 ORE

Ky produk ka 12 Muaj Garanci

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro
ALL Lek Shqipërie