Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

MACBOOK PRO 14 INCH EXTREM

Kontakto për çmimin

CPU M1 PRO 10 CORE
MEM 32GB DDR4
SSD 2TB
GPU 16 CORE
SCR 14 INCH RETINA DISPLAY XDR DISPLAY
WEBCAMERA – THUNDERBOLD 4 – 3 PORT HDMI -SDXC ETJ
BATERIA 8-10 ORE

Ky produk ka 12 Muaj Garanci

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro