Email: info@crs.al

LENOVO THINKPAD X390

380

CPU i7-8665U 1.90 GHZ TURBO 4.80 GHZ
RAM 16 GB DDR4
SSD 256 GB
INTEL (R) UHD GRAPHICS
SCR 13.3″ 1920 x 1080 FULL HD
BATERIA ; 3-4 ORE
CANTE DHURATE
GARNCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro