Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

PRINTER BROTHER HL-1112E

130

COLOR : BLACK
PRINTER TYPE : BLACK & WHITE
MAX PAPER SIZE : A4
SPEED UP TO 21 PPM
RESOLUTION : UP TO 2400 x 600 DPI

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro