Email: info@crs.al

PRINTER MOBILE BIXOLON SPP-R200IK NEW

180

Paper size: 58mm
Wifi: po
Interface: Bluetooth, WLAN, USB and Serial
Compatible with: Android™, iOS® and Windows®
Weight: 228gr

Per me teper klikoni linkun e meposhtem!

https://www.bixolon.com/product_view.php?idx=138

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro