Email: info@crs.al

INDUSTRIAL POS OCOM 15.6″

430

E përshtatëshme për Programe Baresh & Restorante & Markete

-CPU QUAD CORE J1900

-RAM 4 GB DDR3

-SSD 64 GB-PC INDUSTRIAL OCOM 15.6″

-PC INDUSTRIAL OCOM 15.6″

 

Ky produkT ka 12 Muaj Garanci !

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro