Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

GOOGLE PIXEL 8 PRO

750

Memoria : 128 GB
Ngjyra :Bay / Porcelain/ Obsidian
5G Sub-6
Garancia : 12 Muaj

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro