Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

ANDROID HANDHELD POS TERMINAL

185

Model POS-Q1
Color Black
Ram 2 GB / Rom 16 GB
Thermal Printer 58 mm
Printing / Scanning / QR Code payment

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro