Email: info@crs.al

MS ELITE C710

Kontakto për çmimin

-USB
-Kopje plotësuese: Multimedia
-Ngjyra: E zezë
-Gjatësia e kabullit: 1.5m

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro