Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

HP Z2 G4 TOWER WORKSTATION

1,120

INTEL XEON E-2176G 3.70 GHZ TURBO 4.70 GHZ
RAM 32 GB DDR4
SSD 500 GB
INTEL UHD GRAPHICS P630
NVIDIA QUADRO M4000 8 GB DEDICATED
PORTAT USB 3.0 / USB 2.0 / HEADPHONE / MICROPHONE ETJ
MOUSE / TASTJERE
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste