Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

GOOGLE PIXEL 4

145

Memoria : 64 GB
Ngjyra : Black
Cover Dhuratë

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro